Image

  Több mint 20 éves rádiós, televíziós és műsorvezetői tapasztalattal ceremóniamesterként is találkozhattunk már. Nem csak színpadon több százas vagy több ezres közönséggel együtt, hanem családias, bensőségesebb esküvőkön, vidám lakodalmakban.

  Ki is az a ceremóniamester?

  A ceremóniamester és a vőfély hasonló szerepkört töltenek be. A ceremóniamester leginkább azoknak a pároknak a segítője-vezetője, akik egyfajta „esküvői menedzser” típusú szakembert keresnek. Aki mint egy jó műsorvezető, végig viszi őket életük egyik legnagyobb premierjén. A jó ceremóniamester a pár és a násznép stílusához alkalmazkodik és úgy irányít ahogy az ifjú pár szeretné. A párral együtt forgatókönyvet készít, kapcsolatot tart a szolgáltatókkal. Akkor kerül előtérbe, amikor kell! Nem állítja meg a legjobb hangulatban a násznépet és a zenekart csak azért, hogy szerepeljen. Nem játszik játékokat mindenáron, csak ha igény van rá és azt az ifjú pár is szeretné. De természetesen szerepel, de csak akkor, amikor valóban fontos és kell, hogy ő kerüljön reflektorfénybe. A ceremóniamester nagyon fontos szereplője az esküvőknek. Hiszen nagyon sok múlik rajta, hogy mindenki jól szórakozzon és az esküvő az ifjú pár és a násznép számára is felejthetetlen élménnyé váljon!

  De miért kell profi ceremóniamester, mi az ő feladata?

  Nem szabad ezt a feladatot egy poénos barátra, rokonra bízni csak azért mert ő sokat szerepel emberek előtt. A ceremóniamester egy olyan feladatkör, amiben tudni kell vezetni az eseményeket, tudni kell kezelni a váratlan szituációkat. Mint ahogy a legtöbb rendezvényen, így szinte minden esküvőn előfordulnak váratlan helyzetek, amiket a ceremóniamesternek kell megoldania. Ezek a helyzetek legtöbbször nagy rutint kívánnak meg, határozott fellépést, egy kis humort és gyorsaságot. Akinek nincs gyakorlott fellépése, ilyen helyzetekben leblokkolhat vagy nem megfelelő döntéseket hozhat. Ha az irányítás nincs megfelelő kezekben, oda lehet a hangulat és ez tönkre teheti a legszebb napot is. Sokan úgy gondolják, a ceremóniamesternek könnyű, egyszerű feladata van. De ez egyáltalán nem igaz. Aki nem veszi komolyan ezt a feladatot, az könnyen tönkre tudja tenni az ifjú pár legszebb napját.

  Ha Ön azt szeretné, hogy élete nagy napja gördülékeny és csodás legyen, keressen bizalommal.

  Czirók Tamás
  ceremóniamester
  „Hogy a nagy nap tökéletes legyen”
  Image


  KAPCSOLAT

   

  Mail: cziroktamas@gmail.com

   

  Tel.: +36309932039